Virobuster
Terug naar overzicht

Pimp your Virobuster

Is het een vliegtuig, is het een vogel? Nee, dat is het niet! Het is jouw gepersonaliseerde Virobuster, die je in het hoekje van jouw virusvrije ruimte ziet. Ja, je leest het goed: onze Virobuster is niet alleen de superheld die virussen en bacteriën in de lucht elimineert en zorgt voor een virusvrije ruimte. Onze Virobuster is namelijk ook het model dat je iedere week weer op de cover ziet staan in jouw favoriete modeblad. Onze Virobuster heeft stijl!

 

De Virobuster

De Virobuster is een gesloten, verplaatsbaar systeem die in iedere ruimte ingezet kan worden. Met speciale UV-C verlichting waarmee virussen, bacteriën en schimmels worden gedeactiveerd, zorgt de Virobuster dat wel 99% van deze ziektekiemen worden geëlimineerd. De Virobuster heeft een langzame afzuiging en hoge uitwerpsnelheid, waardoor jouw ruimte gegarandeerd een continue virusvrije lucht heeft.

 

De Virobuster pimpen zoals jij wilt

Je hebt vast wel eens gehoord van luchtzuiverende planten. Heb je nou niet van die groene vingers? Dan is de Virobuster echt iets voor jou. De Virobuster kan functioneren als nepplant die zowel gezelligheid brengt als een schone lucht! Daarnaast kan je de Virobuster inzetten met educatieve doeleinden, versieren rondom de feestdagen of wrappen in de huisstijl van jouw bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Virobuster

 

Ben jij benieuwd wat de Virobuster kan betekenen voor jouw ruimte of wil jij je creatieve ideeën over zijn aankleding met ons bespreken? Neem dan contact op met één van onze stylisten.

 

 

 

 

 

Print dit artikel
Terug naar overzicht