UV-C lamp kantoor
Terug naar overzicht

Maak je kantoor virusvrij met behulp van UV-C lampen

Na een periode thuisgewerkt te hebben, zijn veel mensen blij weer naar kantoor te kunnen. Er kan weer gekletst worden bij de koffieautomaat, gegrapt in de lunchpauze en ook de tafelvoetbaltafel wordt afgestoft. Toch zijn er veranderingen nodig, want iedereen draagt zijn steentje bij om de COVID-19 besmettingen laag te houden. Hier hoort het extra desinfecteren van het kantoor ook bij. 

Lucht desinfecteren met UV-C lampen voor een virusvrije ruimte 

Nee, lucht desinfecteren betekent niet dat de knoflooklucht van de lunch van je collega gefilterd wordt, maar wel dat virussen en bacteriën in de lucht gedeactiveerd worden. Voor het desinfecteren is UV-C licht een uitkomst. Je leest het goed: licht. UV-C licht is namelijk Ultraviolet licht dat ervoor zorgt dat virussen en bacteriën gedeactiveerd worden. Hierdoor worden onder andere COVID-19 besmettingen ook minder waarschijnlijk.

Hoe kan jouw kantoor besmettingen laag houden? 

Hoewel thuiswerken en digitale vergaderingen prima methoden zijn om met elkaar te werken, is het ook wel fijn om even lekker naar kantoor te gaan om daar omgeven door andere collega's je werk te doen. Goed voor de bonding en samenwerking onderling. Maar wanneer er een virus heerst, wordt dat samenwerken minder veilig. Daarom bieden we verschillende lichtoplossingen die jouw kantoor effectief desinfecteren. Zo wordt er gezorgd voor een veiligere omgeving voor jou en je collega’s. De UV-C lichtoplossingen voor desinfectie van bijvoorbeeld de lucht, zijn hierbij een uitkomst! Denk hierbij aan de Virobuster. Een flexibel te positioneren luchtreiniger op basis van UPVE-technologie die zowel virussen, bacterën als schimmels in de lucht onschadelijk maakt. Ook hebben we een UV-C-luchtdesinfectiesysteem van Philips. Deze armaturen hangen op minstens 2,5 meter hoog aan het plafond en zorgen ervoor dat de lucht gereinigd wordt, terwijl jij en jouw collega’s gewoon door kunnen werken. 

UV-C lampen op jouw kantoor? 

Onze gekwalificeerde UV-C professionals adviseren jou over de juiste UV-C oplossing, passend bij jouw kantoor en werkprocessen.Zo kunnen jij en jouw collega’s met extra veiligheid op kantoor werken! 

Enthousiast geworden, of juist benieuwd wat UV-C kan betekenen voor het desinfecteren van jouw kantoor? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder! 

Print dit artikel
Terug naar overzicht