UV-C kapsalon
Terug naar overzicht

Kapsalon zonder moeite desinfecteren met UV-C lampen

Weet je nog, onze eerste intelligente lockdown tijdens de coronacrisis? We konden even niet meer naar de kapper. De welbekende coronacoupe werd een probleem voor velen. Dat herhaalde zich toen de kappers opnieuw voor maanden moesten sluiten in december dat jaar. Gelukkig komen we steeds weer uit die lockdown en kan iedereen uiteindelijk weer met een gerust hart naar de kapper. Wel moet er rekening gehouden worden met de richtlijnen van het RIVM en is extra desinfectie van de ruimte niet geheel overbodig. Zo zijn alle kapsalons voorbereid wanneer zich weer een nieuwe coronagolf, of andere vervelende virus op doet. 

Hoe desinfecteer je een kapperszaak nou snel en grondig? Daar komt UV-C licht goed van pas.

UV-C lampen bieden de oplossing voor kapsalons 

UV-C licht deactiveert bacteriën, virussen en schimmels, waardoor deze onschadelijk worden. Er zijn UV-C lampen die gebruikt kunnen worden voor de gehele salon, maar ook kleinere oplossingen om enkel scharen, kammen en andere materialen in te ontsmetten. Dit kan terwijl klanten en medewerkers gewoon aanwezig zijn, maar ook na sluitingstijd. Directe aanraking met UV-C licht kan schadelijk zijn voor de ogen en huid en daarom is een juiste installatie en verantwoord gebruik van belang. Dat is waar Livingprojects te hulp schiet! Wij bieden verschillende lichtoplossingen voor het desinfecteren van jouw kapsalon. 

UV-C lampen in jouw kapsalon? 


Ben je benieuwd welke UV-C lichtoplossing het beste bij jouw kapsalon past? Of misschien een ander bedrijf waar UV-C licht wel te pas zou kunnen komen? Wij helpen je graag verder! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 
 

Print dit artikel
Terug naar overzicht